Primarul din Ştefăneştii de Jos anunţă că s-a autosuspendat din PNL şi a cerut test poligraf şi ADN

Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, cercetat într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor şi în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani – care a dat naştere unui copil – iar apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea, anunţă că s-a autosuspendat din PNL pentru a nu aduce prejudicii de imagine partidului, transmite News.ro.

De asemenea, el afirmă că a solicitat un test poligraf şi un test ADN care vor arăta exact contrariul a tot ceea ce se ”speculează” despre el în spaţiul public, adăugând că ”justiţia nu ar trebui să se facă la televizor”.

”Pe fondul informaţiilor complet neadevărate care circulă despre mine în spaţiul public, deşi mă declar nevinovat, am decis să mă autosuspend din partid şi să renunţ la calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal până la clarificarea situaţiei. Este o decizie grea, dar imperativă, întrucât nu îmi doresc să aduc în niciun fel prejudicii de imagine partidului meu”, a scris pe Facebook primarul.
El îîşi exprimă încrederea că îşi va demonstra nevinovăţia.

”Probele vor demonstra asta, pentru că am solicitat un test poligraf şi un test ADN care vor arăta exact contrariul a tot ceea ce se speculează despre mine în spaţiul public. Sunt convins că se va face dreptate iar numele meu va fi reabilitat, dar în niciun caz justiţia nu ar trebui să se facă la televizor. Ar trebui să lăsăm magistraţii să îşi facă treaba, fără presiuni de acest fel”, scrie Robert Ştefan.
El precizează că dosarul este în desfăşurare şi nu poate comenta mai multe, întrucât aşteaptă finalizarea lui.

Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, reţinut joi seară, într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor şi în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani, pe care apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea, a fost pus în libertate o zi mai târziu.

”Prin ordonanţa procurorului din aceeaşi dată a fost respinsă propunerea organelor de cercetare penală şi a fost respinsă măsura reţinerii, întrucât nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza acesteia, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecţii în stare de libertate”, a transmis vineri Parchetul Judecătoriei Buftea.

Rareş Bogdan: Îl rog din suflet pe Ludovic Orban să înceteze această campanie murdară. S-ar putea ca nervii mei să plesnească

1 COMENTARIU

  1. Asa se face justitia,dar si procurorii sa fie mai atenti la toate informatiile si denunturile,indiferent de personajele implicate,sa analizeze atent faptele sau denunturile,daca sunt adevarate si abia mai apoi sa inainteze dosarul in justitie.Dar cum exista rivalitati politice,mai ales in tara,cu fosti primari frustrati ,ce pot avea polite de platit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here