Primarul Iașiului, Mihai Chirica, infectat cu coronavirus

Primarul ieșean Mihai Chirica a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19, însă nu are simptome.

Mihai Chirica și-a făcut testul vineri, iar rezultatul a indicat prezența noului coronavirus în organismul său.

Edilul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook:

„Dragi ieșeni,

Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetățenii mei, vreau să vă anunț că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contractat noul coronavirus.

Vă anunț că m-am izolat, mă simt normal și că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialiști pentru a ține boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuțiile de primar, coleg cu care ma voi consulta permanent.

Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili și solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toți.

Dragi ieșeni, aveți grijă unii de ceilalți , feriți-va de boală și nu uitați ca sănătatea e un dar .

Vă mulțumesc pentru înțelegere!”

Potrivit Ziarul de Iași, în Primăria Municipiului Iași au mai fost semnalate până acum alte patru cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, printre care și viceprimarul Gabriel Harabagiu, la întoarcerea dintr-un pelerinaj în Grecia, şi directorul Direcţiei de Relaţii Publice şi Transparenţă Decizională din cadrul Primăriei Iaşi, Vasile Tiron.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here