VIDEO Primele imagini cu Liviu Dragnea după arestare. Schimbarea majoră făcută de liderul PSD

ACTUALIZARE: A fost luat în discuţie dosarul, dar a fost amânat pentru 10 decembrie, chiar la solicitarea lui Liviu Dragnea. Dragnea a invocat că mai are nevoie de timp pentru a-şi angaja un avocat, scris Digi24.

Stirea inițială:

Liviu Dragnea a fost scos din această dimineață din penitenciarul Rahova și adus cu duba la sediu ÎCCJ. Instanța Supremă judecă contestaţia în anulare depusă de fostul lider PSD Liviu Dragnea şi de Olguţa Şegu şi Floarea Alesu în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Din imagini, se observă că Liviu Dragnea și-a ras mustața.

Flavia Teodosiu, fosta avocată a liderului PSD, a declarat pentru G4media.ro că această contestaţie în anulare a fost depusă personal de Liviu Dragnea prin poştă.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În acest dosar, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost  trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here