UPDATE Principalul suspect pentru uciderea interlopului Emi Pian a fost arestat

Foto: Florin Mototolea, zis „Emi Pian”

Tânărul de 26 de ani suspectat că l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri, potrivit deciziei magistraților Tribunalului București, informează Mediafax.

Vineri, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au decis reținerea pentru 24 de ore a lui Richard Emanuel Gheorghe, din București, considerat principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Ulterior, magistrații Tribunalului București au decis arestarea sa preventivă.

Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, se arată în comunicatul procurorilor criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Florin Mototolea, cunoscut drept ”Emi Pian”, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a murit, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.

Mototolea a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în luna septembrie, anul trecut, fiind așteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii și șampanie. Atunci le-a transmis cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare: „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here