Procurorii au clasat plângerea lui Florin Iordache împotriva protestatarilor #Rezist

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Procurorii Judecătoriei Cornetu au decis clasarea plângerii penale depuse de deputatul PSD Florin Iordache după ce un grup de protestatari #Rezist au scris mai multe mesaje pe poarta de intrare în vila sa din Bragadiru, informează Podul.ro.

În plângerea înaintată, Iordache a scris că i-au fost distruse iremediabil bunuri de pe proprietatea sa privată, că a fost jignit, amenințat, hârțuit și că ar fi victimă a incitărilor la ură și discriminare (pe baza apartenenței sale la PSD).

Deși ancheta a durat mai bine de un an și jumătate, reprezentanții Parchetului și Politiei orașului Bragadiru nu au reușit să identifice, pe baza probatoriului vast pe care l-au avut la dispoziție, nici măcar una din faptele reclamate de Florin Iordache, situație în care procurorul de caz a decis clasarea acestora.

Ordonanța privind clasară cauzei și referatul organelor de cercetare au fost trimise pe adresele celor șase parați.Iordache i-a acuzat pe aceștia și de constituire de grup infracțional organizat. Cauza va fi disjunsa pentru formarea unui nou dosar care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov pentru cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here