Acasă Politică PSD revendică victoria în 17 dintre cele 35 de localităţi cu alegeri...

PSD revendică victoria în 17 dintre cele 35 de localităţi cu alegeri parţiale

Foto: INQUAM/George Călin

 

PSD anunţă, prin vocea prim-vicepreşedintelui Sorin Grindeanu, că a câştigat alegerile în 17 dintre cele 35 de localităţi în care s-au organizat scrutine parţiale, duminică. Conform datelor prezentate de liderul social-democrat, partidele aflate la guvernare au câştigat în 16 localităţi iar în două comune au câştigat candidaţi independenţi unde PSD nu a avut candidat, transmite News.ro.

„PSD a obţinut astăzi o victorie la aceste alegeri parţiale. Din 35 de localităţi, PSD-ul a câştigat alegerile în 17 localităţi. Tot arcul guvernamental a câştigat în 16 şi două localităţi au fost câştigate de candidaţi independenţi, unde PSD-ul nu a avut candidat. Aşa că astăzi e un nou semnal că PSD-ul câştigă toate alegerile”, a declarat prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, duminică seară, la două ore de la închiderea urnelor.
Conform lui Grindeanu, Candidaţii PSD au câştigat la Bocşa, Filiaşi şi Târgu Bujor, însemnând jumătate dintre oraşele în care au avut loc alegeri pentru primari.
În opinia sa, rezultatele alegerilor parţiale reprezintă „un semnal că PSD este cel mai important partid din România şi care câştigă alegerile”.

 

Robert Negoiţă: Am fost blocat foarte tare sub conducerea fostului primar general. Gabriela Firea mi-a creat percepţia că nu conduce acea instituţie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here