Putin afirmă că armele şi echipamentele ruseşti folosite în Ucraina au o ”eficienţă ridicată”

Sursa: Kremlin.ru

Preşedintele rus Vladimir Putin a afirmat marţi, că armele şi echipamentele ruseşti folosite împotriva forţelor ucrainene au o ”eficienţă ridicată”, relatează CNN, citat de News.ro.

”Armele ruseşti folosite în timpul operaţiunii (militare speciale) arată o eficienţă ridicată”, a declarat Putin, în cadrul unei întâlniri cu şefii întreprinderilor din domeniul militar-industrial.

”În primul rând, este vorba despre aviaţie, rachete de înaltă precizie cu rază lungă de acţiune, arme de aviaţie, arme blindate şi altele. Ele permit distrugerea infrastructurii militare, posturilor de comandă, echipamentelor inamice, atacarea locaţiilor formaţiunilor naţionaliste, minimizând în acelaşi timp pierderile în rândul personalului”, a adăugat el.

Putin a susţinut că echipamentul Rusiei ”rezistă în mod eficient” la modelele de arme occidentale şi a făcut apel la creşterea şi modernizarea în continuare a capacităţilor de producţie.

”Organizaţiile complexului industrial de apărare trebuie să asigure livrarea armelor şi echipamentelor necesare trupelor, arme de distrugere cât mai curând posibil”, a mai spus el.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here