Rareș Bogdan: Sunt convins că anticipatele pot fi organizate în mai

Plenary session - Presentation of the programme of activities of the Finnish Presidency of the Council

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a declarat miercuri, la Caracal, că este un susţinător al alegerilor anticipate şi că nu are motive de îndoială privind organizarea acestora anul viitor, posibil în luna mai.

Sunt un susţinător total al anticipatelor. (…) Acum (preşedintele Klaus Iohannis – n.r.) spune simplu: câştigăm alegerile prezidenţiale şi anticipatele, n-am niciun motiv să mă îndoiesc că vor fi anticipate, mai ales că sunt absolut convins că aceste anticipate pot fi organizate undeva în luna mai„, a spus europarlamentarul, citat de Agerpres.

Rareş Bogdan a afirmat că viitorul guvern va face câteva lucruri „esenţiale”: organizarea alegerilor prezidenţiale, adoptarea bugetului pentru anul 2020, pregătirile pentru iarnă şi organizarea de alegeri parlamentare anticipate.

Acest guvern (…) în primul rând va organiza alegerile prezidenţiale, va pregăti Legea bugetului de stat, va pregăti intrarea României în iarnă şi administrarea treburilor ţării într-o perioadă complicată (…) şi pregăteşte alegerile. Ăsta nu e un guvern de patru ani, care să stea patru sau cinci ani de zile şi să vină astăzi cu programul pentru patru ani de zile„, a adăugat Rareş Bogdan, la o întâlnire cu membri ai PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here