Răzbunarea lui Șumudică: Noua sa echipă din Turcia zdrobește pe teren echipa care l-a concediat

Marius Șumudică

Miercuri, 20 ianuarie, la doar 10 zile de când a fost concediat de la Gaziantep, echipă de care s-a despărțit în lacrimi și pe care a lăsat-o pe locul 3 (după un mic popas chiar pe locul 1), Marius Șumudică a trăit ziua răzbunării: Rizespor – Gaziantep 3-0, scrie Ziariștii.ro. Echipa din Rize este cea cu care antrenorul român tocmai a semnat, de câteva zile, un contract pe un an și jumătate, preluând-o de pe locul 16 (din 21).

Marius Șumudică nu a fost pe banca lui Rizespor la partida cu Gaziantep. El s-a aflat pentru câteva zile în România și urmează să ajungă în Turcia astăzi – vineri, 22 ianuarie.

Cel care a stat pe banca gazdelor la acest meci a fost turcul Ersin Aka (42 de ani), cu statut de interimar. La Gaziantep a fost adus portughezul Sa Pinto (48 de ani).

Golurile au fost marcate de veteranul ceh Milan Skoda (care a jucat 9 ani pentru Slavia Praga), în minutele 42 și 55 – ultimul din penalty, și de paraguayanul Samu, care a transformat un nou penalty în minutul 89.

Alexandru Maxim și Alin Toșca au fost titulari la Gaziantep, primul fiind înlocuit în minutul 55.

Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu Gaziantep pe 10 ianuarie, iar peste câteva zile a semnat pe un sezon și jumătate cu Rizespor, ocupanta locului 16 din Turcia la acel moment.

Acum, după 3-0 cu Gaziantep, Rizespor a urcat pe locul 12 în clasament. Gaziantep a coborât pe locul 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here