Reacția lui Ciolacu după parchezițiile DNA: PSD nu va face zid

Foto: Inquam Photos/George Călin

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că înregistrările văzute la televizor cu acţiunea procurorilor DNA la sediul PSD Arad i-au reamintit de imaginile cu telejustiţia şi crede că justiţia trebuie făcută la procuratură şi în instanţe. El a mai afirmat că PSD nu va face zid împotriva justiţiei.

Ciolacu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că a vorbit cu Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, despre acţiunea DNA de la sediul partidului şi i-a spus să respecte legea. 

“Azi de dimineaţă am vorbit cu domnul Căprar şi m-a anunţat că există DNA-ul la sediul PSD. I-am zis să respecte legea şi să meargă să vadă despre ce este vorba acolo. Am văzut şi eu la televizor ce a urmat. PSD-ul nu va face vreun zid împotriva justiţiei de niciun fel. Dar, mi-aş dori, totuşi, puţinele imagini pe care le-am văzut după Biroul Permanent Naţional, cu domnul senator Chisăliţă în căruţ, pe holurile DNA-ului sau nu ştiu pe ce holuri, beciuri, garaje, totuşi justiţia să o lăsăm să se facă la procuratură, în tribunaluri, nu la….Reapar imaginile cu telejustiţia. Dar este o părere personală”, a afirmat Ciolacu.

Întrebat dacă consideră acţiunea DNA ca fiind una incorectă, liderul PSD a răspuns: “Nu comentez acţiunile DNA-ului. M-am uitat la fel ca dumneavoastră la televizor şi am văzut iarăşi un început de telejustiţie. Cred că justiţia trebuie să se facă discret”.

Procurorii DNA Timişoara şi ofiţerii DGA au făcut, luni, percheziţii într-un amplu dosar de corupţie.

Vizaţi sunt trei parlamentari PSD din Arad şi Caraş – Severin, dar şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Tmişoara care este condusă de arădeanul Cristian Ispravnic.

Potrivit anchetatorilor, dosarul are legătură cu şpăgile încasate de DRDP la cântarul pentru camioane la punctul de trecere a frontierei Nădlac 2 din Arad. 

Foto: INQUAM/George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here