Creatorul telenovelei „Betty, cea urâtă” a fost găsit mort. Se pare că s-a sinucis

Actorul Silvio Horta, creator al serialului „Ugly Betty”, a fost găsit fără viaţă într-un motel din Miami, după ce, aparent, s-a împuşcat, scrie presa americană.

Horta, care a murit marţi, avea vârsta de 45 de ani. Decesul lui a fost confirmat de un reprezentant, însă detalii oficiale privind cauza nu au fost transmise deocamdată.

Versiunea americană a serialului de comedie „Betty cea urâtă/ Yo soy Betty, la fea” a avut-o în rol principal pe America Ferrera. „Ugly Betty” a avut patru sezoane la ABC, fiind difuzată din 2006 până în 2010. Horta a fost showrunner şi a condus echipa de scenarişti a adaptării telenovelei columbiene.

„Talentul şi creativitatea lui mi-au adus mie şi multor altora bucurie şi lumină”, a scris Ferrera pe Instagram.

Serialul lui Horta a fost recompensat cu două Globuri de Aur. Telenovela originală a fost creată în 1999 de Fernando Gaitan şi a fost difuzată până în 2001.

Silvio Horta s-a născut în Miami, într-o familie cubaneză, şi a urmat cursurile de film de la NYU. A jucat în „Urban Legend” (1998) şi, cel mai recent, a colaborat cu Mary J. Blidge, în 2018, la un proiect propus Fox.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here