Reuters: Cine e Stormy Daniels, actrița de filme pentru adulți aflată în centrul inculpării lui Donald Trump

Sursa: Wikipedia

Vedeta de filme pentru adulţi Stormy Daniels a construit un imperiu de afaceri profitabil în jurul presupusei sale întâlniri sexuale din 2006 cu Donald Trump şi a câştigat legiuni de fani pentru replicile sale dezinvolte date celor care o prezintă ca fiind o femeie imorală, relatează Reuters, citată de News.ro.

Presupusa întâlnire se află acum în centrul primului proces penal intentat vreodată unui fost preşedinte american, programat să înceapă luni la tribunalul statului New York, în Manhattan.

Trump este acuzat că a ascuns rambursarea către fostul său avocat Michael Cohen a unei plăţi de 130.000 de dolari către Daniels pentru a-i cumpăra tăcerea, înainte de alegerile din 2016. Ea trebuia să păstreze tăcerea în legătură cu presupusa lor întâlnire sexuală care a avut loc în timp ce el era căsătorit cu cea de-a treia soţie a sa, Melania.

Trump a pledat nevinovat la cele 34 de capete de acuzare pentru falsificarea înregistrărilor fiscale, pentru a ascunde plata, şi neagă întâlnirea.

Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, a declarat pe reţelele sociale că se aşteaptă să depună mărturie în calitate de martor al acuzării. Avocaţii lui Trump au încercat fără succes să blocheze mărturia ei, susţinând că aceasta ar spune „poveşti inventate”.

FĂRĂ INHIBIŢII

Daniels, în vârstă de 45 de ani, şi-a îmbrăţişat rolul de antagonist cheie al contracandidatului republican al preşedintelui democrat Joe Biden în alegerile din 5 noiembrie.

Într-un documentar pe care serviciul de streaming Peacock l-a lansat pe 18 martie, Daniels a declarat că faptul că s-a aflat în centrul scandalului şi că a primit frecvent atacuri vitriolante din partea susţinătorilor lui Trump pe internet a afectat-o emoţional. Acest lucru nu a împiedicat-o să îşi bată joc frecvent de Trump, precum şi de criticii din domeniul ei de activitate.

„O reţea importantă a cheltuit o mulţime de bani pentru a face un documentar despre mine ŞI am ajuns să depun mărturie împotriva lui tiny!”, a scris ea într-o aparentă referire la Trump într-o postare din 6 februarie pe reţelele sociale.

„Uitaţi-vă la mine! Trăiesc visul american în timp ce fac o meserie pe care o iubesc!” a scris Daniels răspunzând pe X unui utilizator care a insultat-o.

Caracterul picant al cazului a provocat critici din tot spectrul politic, care au afirmat că acuzaţiile aduse de biroul procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, nu sunt la fel de grave ca celelalte cazuri penale federale şi statale ale lui Trump, care se concentrează pe eforturile sale de a anula pierderea alegerilor din 2020 şi pe gestionarea documentelor guvernamentale.

Daniels este autoare, regizoare şi personalitate media. În 2020, ea şi-a lansat propria emisiune de reality show, „Spooky Babes”, în care cercetează case bântuite ca „investigator paranormal”. A cochetat cândva şi cu o candidatură la Senatul SUA ca democrată devenită republicană.

DE LA SĂRĂCIE, LA CULMILE SUCCESULUI PRIN PORNOGRAFIE

Stormy Daniels a povestit că în copilăria ei a fost marcată de agresiuni sexuale şi sărăcie. Crescând în Louisiana cu o mamă singură, „eram doar un gunoi. Şi mama mea era o epavă, iar hainele nu mi se potriveau, eram săracă şi miroseam”, a declarat Daniels pentru Vice News în 2021.

Daniels susţine că era o elevă de nota 10 şi editor al ziarului liceului său când a plecat de acasă şi a început să facă striptease pentru a se întreţine.

A continuat să lucreze în divertismentul pentru adulţi după ce a absolvit liceul şi şi-a început cariera în filmele pentru adulţi în 2002, potrivit interviului Vice News.

Daniels a început curând să câştige premii în industrie şi a obţinut roluri în emisiuni TV şi filme precum „The 40-Year-Old Virgin” şi „Knocked Up”.

Procurorii spun că plata lui Trump, din octombrie 2016, către Daniels a venit după ce a fost difuzat un clip din „Access Hollywood” în care Trump se lăuda că putea abuza femei, spunând că, în calitate de celebritate, putea „să le apuce de păsărică” (O remarcă pe care ulterior a minimalizat-o ca fiind o „discuţie de vestiar”). Înregistrarea a provocat îngrijorare în campania sa cu privire la poziţia sa faţă de alegătoarele femei, spun procurorii.

Avocaţii lui Trump au declarat că acesta a făcut plata pentru a se feri pe el, compania şi familia sa de ruşine, şi nu pentru a-şi ajuta campania.

Daniels este căsătorită cu o altă vedetă de filme pentru adulţi şi are o fiică minoră şi o fermă de cai. Documentarul Peacock a arătat-o pe Daniels în timp ce află că fiica ei a luat numai note de 10 la şcoală în timp ce ea era plecată pentru a filma un interviu despre Trump, la scurt timp după punerea sa sub acuzare anul trecut.

„În loc să fiu acolo cu ea”, a spus Daniels, „sunt aici şi vorbesc despre penisul unui fost preşedinte”, a comentat în stilul caracteristic Stormy Daniels.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here