Trei senatori PSD s-au opus monitorizării stricte făcută de partid în momentul votului pentru șefia Senatului și și au dat emoții în cazul Meleșcanu. Șerban Nicolae, Carmen Dan și Ecaterina Andronescu s-au revoltat în momentul în care li s-a cerut să-și arate votul, informează europalibera.org.

Liderii PSD le-au cerut în ședința de grup senatorilor să voteze deschis pentru Teodor Meleșcanu. Mesajul a fost transmis de liderul de grup, dar rugămintea a venit chiar din partea Vioricăi Dăncilă. Responsabil pentru monitorizarea atentă a votului de la Senat a fost desemnat secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

Singurul care a avut curaj în ședința de grup să fie vehement împotriva soluției Meleșcanu a fost senatorul Emanoil Savin, finul lui Liviu Dragnea.

De ce ne luați cu japca, de ce ne păcălim, ne facem de tot râsul! Noi știam că Meleșcanu își va da demisia până la ora votului, așa ne-a spus premierul, avem înregistrările”, a fost mesajul lui Savin în ședința de grup.

Totul a fost însă rapid uitat în momentul votului. Sub presiunea lui Mihai Fifor, care a urmărit atent fiecare senator cum votează chiar sub ochii săi, Savin a votat cum i-a cerut partidul.

Totul s-a derulat în acest mod deși procedura de vot presupune că votul este secret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here