Ronaldo, anchetat de poliție după ce a spart telefonul unui copil autist

Cristiano Ronaldo a avut o izbucnire nervoasă, după ce Manchester United a pierdut meciul de sâmbătă cu Everton. În drum spre vestiare, starul portughez, care se deplasa cu greutate din cauza unei accidentări la piciorul drept, a lovit violent peste mână un fan al gazdelor care filma cu telefonul. Aparatul a căzut pe jos și s-a spart. Poliția  a anunțat că anchetează incidentul.

Potrivit presei engleze, victima incidentului este un copil cu autism.

La câteva ore după meciul de pe Goodison Park, Ronaldo a dat publicităţii un mesaj, în care și-a cerut iertare pentru gestul său şi l-a invitat pe suporterul păgubit la un meci de acasă al echipei Manchester United.

Nu este niciodată uşor să faci faţă emoţiilor în momentele dificile, cum ar fi cel în care ne aflăm. Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoşi, răbdători şi să dăm exemplu tuturor tinerilor care iubesc frumosul joc. Aş dori să îmi cer scuze pentru izbucnirea mea şi, dacă este posibil, aş dori să invit acel suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, în semn de fair-play şi sportivitate”, a spus Ronaldo.

Gestul vedetei lui United a intrat în atenţia poliţiei locale, care a confirmat că anchetează cazul: „Poliţia Merseyside poate confirma că investighează un incident de la meciul Everton – Manchester United de pe Goodison Park, care a implicat un jucător la ieşirea de pe teren şi va discuta cu toate părţile implicate”.

„Fiul meu e autist, era la primul lui meci”

Incidentul a devenit viral după ce Sarah Kelly, care a afirmat că este mama suporterului, a postat un mesaj pe reţelele de socializare, acuzându-l pe Ronaldo că „a agresat un copil”.

La finalul partidei, jucătorii lui Man United au început să iasă de pe teren. Eram chiar lângă tunelul pe unde au trecut ei. Fiul meu îi filma pe toți. Și-a coborât telefonul pentru că Ronaldo și-a tras jambiera în jos și piciorul îi sângera. Și-a coborât telefonul să vadă ce s-a întâmplat, fără să-i vorbească.
Când Ronaldo a trecut pe lângă fiul meu, cu un temperament teribil, teribil, i-a zdrobit telefonul din mâna și a continuat să meargă. Puteți vedea după vânătaie că a fost lovit. Pur și simplu nu pot să cred că vorbesc despre asta. Am început să plâng, eram zdruncinată, Jacob era complet șocat, este autist și are și dispraxie, așa că nu a înțeles cu adevărat ceea ce se întâmpla până când a venit acasă.
A stricat complet ziua și ne-a lăsat un gust amar. Este un idol (Cristiano Ronaldo – n.r.). Da, nu este de la Everton, dar îți place cine îți place, iar Ronaldo este un jucător mare. Pentru fiul meu Ronaldo este o legendă. Copilul meu este un băiat autist și a fost agresat de un jucător de fotbal, așa văd eu lucrurile, ca mamă”, a scris Sarah Kelly pe rețelele de socializare, citată de givemesport.com.

United a câştigat doar unul dintre ultimele cinci meciuri disputate în Premier League şi ocupă locul 7, în afara cupelor europene, cu puţine şanse de a prinde Liga Campionilor. United are 51 de puncte, la fel ca West Ham United, de pe locul 6, şi este la şase puncte de Tottenham, de pe locul 4, ultimul de Champions League, scrie News.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here