Scâncet de fantome la PSD. Codrin Ștefănescu, perdant: „Iertați-ne!”

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, vorbește despre trădare după CEx-ul de marți al PSD, în urma căreia Viorica Dăncilă a fost îndepărtată de la șefia partidului.

„Iertați-ne! Incă nu știm să ne asumăm o înfrângere. Și în astfel de momente scoatem la iveală, în public, tot ceea ce este de neacceptat la noi. Lipsa de camaraderie și colegialitate, trădarea, lipsa de scrupule. Și multe vorbe grele rostite la nervi ce nu se vor șterge niciodată. Vă spun însă că PSD nu este așa în ansamblul său. La baza partidului sunt oameni extraordinari și curajoși. Foarte mulți! Care vor avea un cuvânt greu de spus în curând și de care eu voi ține cont întotdeauna”, a scris Codrin Ștefănescu într-o postare pe Facebook.

Ședința Comitetului Național Executiv al PSD a luat final, orele de discuții tensionate culminând cu demisia Vioricăi Dăncilă din funcția de președinte al PSD. Partidul are acum o nouă garnitură de lideri, care va funcționa până la organizarea unui congres, cel mai probabil în februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here