Scandal în ALDE. Gerea îl atacă pe Tăriceanu: ”Demisia sa ar fi binevenită”

Inquam Photos / Justinel Stavaru

Tensiuni la cote maxime în ALDE, unde o parte dintre parlamentari ar dori să treacă în barca PNL, în timp ce Călin Popescu Tăriceanu trage spre PSD.

Drept consecință, deputatul ALDE Andrei Gerea a răbufnit pe Facebook și îi solicită lui Tăriceanu să înceteze cu „piruetele” politice și să ofere sprijin liberalilor.

„Ieri, imediat după votul pe moțiune, am aflat cu surprindere și dezamăgire că dl. Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit cu inițiatorii moțiunii care a dărâmat guvernul din care făceam parte. Nu pot să nu mă intreb ce căuta dl. Tăriceanu la această discuție. Pregătea o alianță politică alături de cei de care ne-am despărțit acum câteva luni?!”, a comentat Gerea pe rețeaua de socializare.

„Este de neacceptat să întorci spatele celor cu care te-ai aliat acum 3 luni și să revii alături de cei de care te-ai despărțit acum 5 luni. Este inacceptabilă continuarea aceluiași joc care a dus ALDE în situația actuală. Acest demers politic face parte dintr-un lung șir de piruete, iar prețul plătit este chiar pierderea încrederii electoratului ALDE în noi. Trebuie să oprim aceste piruete politice. A sta la masă cu cei care au inițiat moțiunea împotriva guvernului din care faci parte este o atitudine cu care nu pot fi de acord”, se mai arată în postarea deputatului ALDE.

Gerea și-a reluat câteva ore mai târziu atacul, cu o declarație și mai tranșantă, dată la Digi24: „O demisie din partea domniei sale (Călin Popescu Tăriceanu – n.r) ar fi binevenită, Oamenii înca se codesc să îi spună în fața. Dar în absența vorbesc. Ei spun ca nu sunt de acord cu politica lui Tăriceanu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here