Schimbare majoră făcută de YouTube

Sursa: Pexels

YouTube nu va mai afişa sub clipurile video numărul aprecierilor negative, ci doar al celor pozitive, transmite News.ro.

YouTube a anunţat că va începe să ascundă numărul aprecierilor negative primite de clipurile video şi afişate în pagină imediat sub acestea.

Funcţia propriu-zisă nu va dispărea. Utilizatorii pot în continuare să voteze negativ creaţiile care nu le plac, iar creatorii de conţinut vor putea vedea în Studio numărul de reacţii negative din dreptul fiecărui video.

YouTube spune că a decis să ascundă aprecierile negative pentru a promova o relaţie respectuoasă între utilizatori şi creatori şi pentru a evita aşa-numitele atacuri cu dislike-uri, cu care sunt targetaţi uneori unii creatori de conţinut.
Platforma video experimentează de mai mult timp cu ascunderea numărului de dislike-uri. În fapt, creatorii de conţinut aveau şi până acum opţiunea de a ascunde numărul de dislike-uri la anumite clipuri.

Acum, însă, ascunderea numărului aprecierilor negative se va aplica la nivelul întregii platforme, în mod implicit, fără să mai fie doar o opţiune pe care creatorii o pot sau nu folosi.

Pivotul făcut de Huawei și mutarea de șah care i-a rămas Americii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here