Școala Americană Internațională din București dă startul competiției de burse 2020

Școala Americană Internațională din București demarează competiția pentru obținerea de burse totale de studiu pe data de 13 februarie 2020, când va avea loc la sediul școlii o seară de informare, de la 18:00.

Sunt disponibile un număr maxim de trei burse pentru elevi ce intra in clasa a-IX a în anul școlar 2020-2021. O bursă de studii acoperă cei patru ani de școlarizare, masa de prânz, activități extrașcolare, excursii, taxe de examene și laptop.

Elevii interesați de participarea la seara de informare din 13 februarie trebuie să contacteze Recepția școlii pentru a se înscrie: Nicoleta Pastravanu –  npastravanu@goaisb.ro, până joi, 13 februarie, ora 10:00 și să transmită următoarele detalii: numele și prenumele candidatului, numele vizitatorilor care îl vor însoți, informații de contact: email și telefon, sursa obținerii informației legate de bursa. Accesul în campus se face doar pe baza înregistrării și a prezentării actului de identitate. 

Concursul pentru acordarea burselor se va desfășura în trei etape (eliminatorii):

  • Prima etapa – testare matematica, engleza, examen non-verbal;
  • A doua etapa – testare matematica, engleza și se vor depune dosare conform indicațiilor primite;
  • A treia etapa – interviuri cu finaliștii – rezultatele examenelor și dosarele vor fi revizuite de toți membrii comitetului de acordare a burselor. 

Decizia finala va fi anunțată la finalul lunii mai 2020. Școala Americană Internațională din București educă în prezent 1020 de elevi din 65 de tari și este o instituție de învățământ ce oferă programă de Bacalaureat Internațional la toate nivele de școlarizare.

AISB este acreditata de Asociația Școlilor și Colegiilor din New England, Consiliul Școlilor Internaționale, este autorizată de Organizația de Bacalaureat Internațional și recunoscută de Ministerul Educației din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here