Șeful Romgaz, amenințat: Sperăm că-ți place pădurea din Bazna sau Blăjel la fel cum îți plac femeile. E de rău pentru tine și cei dragi

Foto: INQUAM/George Călin

Adrian Volintiru, directorul general al SNGN Romgaz, a fost amenințat, în februarie, că va fi răpit și dus la pădure, dacă a uitat, cumva, că trebuie “să înapoieze ceva” sau “cine l-a pus acolo”, dezvăluie Rise Project.

Potrivit sursei citate, există în acest sens un dosar instrumentat acum la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, iar asupra lui Horațiu Potra, șeful diviziei de securitate a companiei African Minerals, patronată de controversatul Frank Timiș, a fost instituită măsura controlului judiciar.

Horațiu Potra este un veteran al Legiunii Străine franceze, mai arată Rise Project, conform căruia Potra a devenit contractor privat în diferite războaie civile africane. El a început să lucreze pentru Frank Timiș în 2012, când poliția română îl cerceta pentru trafic de droguri.

Mesajul text primit de șeful Romgaz în 12 februarie venea de la un număr necunoscut:

“Bună ziua domnul Director, vă dorim noroc în afaceri cât și pe postul ocupat politic. Ai uitat regula, când trăiești bine, trebuie să înapoiezi ceva. Nu respecți ce promiți, ai uitat cine te-a pus acolo. O să-ți aducem aminte rapid! Sperăm că-ți place pădurea din Bazna sau Blăjel la fel cum îți plac femeile. O să facem o plimbare să te familiarizezi, sunt locuri ascunse greu de accesat! Fi înțelept, profită de piscina hotelului vecin Expro și nu ne pune să ne deplasăm în Transilvania că-i de rău pentru tine și cei dragi! Succes!”

Următorul mesaj a fost și mai succint: “Venim acum!”

Ulterior, numărul a fost identificat prin triangulație de polițiștii Direcției Operațiuni Speciale și localizat în automobilul lui Horațiu Potra.

Articolul integral – pe Rise Project

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here