Simpatizanții PSD, după alegeri: „Diaspora e dezinformată. Salariile sunt mult mai bune”

simpatizanti psd
Foto: captura Facebook/Epoch Times

Viorica Dăncilă, candidata PSD la alegerile prezidențiale din 2019, a pierdut la un scor zdrobitor în fața lui Klaus Iohannis. Cu toate acestea, duminică seara, după anunțarea rezultatelor exit-poll-urilor, curtea în curtea PSD simpatizanții partidului au organizat o manifestație pro-Dăncilă.

Epoch Times a făcut un reportaj de la fața locului. Susținătorii PSD spun că diaspora este dezinformată, salariile au crescut și ar vedea și ei aceste schimbări dacă s-ar întoarce în țară.

„Mi se pare că în special Diaspora, şi asta ar trebui să o spună liderii politici de astăzi încolo, nu este informată, diaspora nu ştie că au crescut salariile şi că, dacă s-ar întoarce, salariile sunt mult mai bune. Diaspora nu ştie că muncitorii în România o duc astăzi mai bine, doctorii o duc mai bine, asistentele medicale o duc mai bine, nivelul de trai în România a crescut. Din păcate, diaspora este puţin informată, tot aşa de pe Facebook, din câteva cuvinte pe care le găsim acolo”, a susţinut unul dintre participanţii la manifestarea pro-Dăncilă din curtea PSD.

Simpatizanții PSD au scandat numele partidului și pe cel al Vioricăi Dăncilă, chiar și după aflarea rezultatului la alegeri. Aceștia sunt de părere că românii din diaspora nu ar trebui să hotărască soarta țării, pentru că nu trăiesc aici.

„Cei care sunt plecaţi de 20 de ani, de 30 ani şi sunt stabiliţi acolo nu ne hotărăsc soarta nouă, care trăim aici în România”, a spus una dintre manifestante.

Cât despre românii gazați la protestul diasporei… au fost chemați de Iohannis și #rezist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here