Sindicatul Europol, ironii la adresa lui Vela, după ce o mașină de poliție rablagită s-a răsturnat într-o curbă: „Măcar să achiziționeze un lot de sicrie”

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Sindicatul Europol anunţă că doi poliţişti au fost răniţi după ce maşina de serviciu, aflată într-o stare avansată de uzură, s-a răsturnat într-o curbă, sindicaliştii sugerând ministrului de Interne Marcel Vela ca, dacă tot nu poate achiziţiona maşini noi, măcar să achiziţioneze un lot de sicrie de la pompe funebre.

„Aseară, doi colegi din cadrul unei secţii rurale a IPJ Satu Mare, aflaţi în misiune la un eveniment sesizat prin 112, s-au răsturnat cu «autospeciala» într-o curbă între localităţile Satu Mare şi Micula”, anunţă Sindicatul Europol, citat de News.ro.

Sindicaliştii susţin că autospeciala, pe care o numesc „sicriul pe roţi”, face parte din categoria Logan 2005, aflată într-o stare avansată de uzură şi care nu mai poate fi folosită în misiuni.

„Îi sugerăm domnului ministru, dacă tot nu poate achiziţiona maşini noi, măcar să achiziţioneze un lot de sicrie de la pompe funebre”, afirmă Europol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here