Șoferii se plâng că pierd jumătate de oră pentru a putea ieși de pe podul Ciurel

Proaspăt deschis circulației, podul Ciurel le dă mari dureri de cap bucureștenilor care au crezut că pasajul suprateran îi va ajuta să își scurteze drumul spre Șoseaua Virtuții.

Cele trei benzi ale podului se restrâng la una singură la coborârea de pe pod, iar la oră de vârf se formează o coloană imensă de mașini. Șoferii sunt nemulțumiți și spun că sunt nevoiți să aștepte aproape 30 de minute pentru a putea ieși de pe pod. În plus, spun că deși sperau că vor putea circula în condiții mai bune, podul Ciurel nu asigură fluența dorită în trafic.

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că podul este inutil pentru că legătura dintre Autostrada A1 și Splaiul Independenței nu a fost construită. 

Cum să te duci să inaugurezi pasajul de la Ciurel?! Pasajul de la Ciurel astăzi, dacă este inaugurat, duce de nicăieri spre nicăieri, adică de pe Șoseaua Virtuții sau de pe Splai pe Șoseaua Virtuții… Despre ce e vorba? Eu așa ceva nu pot să pricep. Cum să te faci de râs într-un asemenea hal? Sigur, din foamea de a arăta că termini ceva”, a spus Ludovic Orban.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here