Surprizele USR-PLUS: Fritz câştigă la Timişoara, Viziteu la Bacău şi Elena Lasconi la Câmpulung

Surprizele USR-PLUS de la scrutinul de duminică s-au dovedit a fi Dominic Fritz, care a câştigat Primăria Timişoara, Lucian Viziteu care e favorit pentru Bacău și jurnalista Elena Lasconi, care şi-a adjudecat Primăria Câmpulung Muscel, scrie Adevărul care citează surse politice.

Stelian Ion e umăr la umăr cu Vergil Chiţac (PNL) la Constanţa, în timp ce Allen Coliban şi George Scripcaru îşi dispută Primăria Braşov.

Elena Lasconi anunţă că a câştigat Primăria Câmpulung Muscel (numărătoare paralelă)

Candidat din partea USR PLUS la funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel, realizatoarea TV Elena Lasconi, anunţă că a câştigat detaşat alegerile, conform numărătorii paralele, potrivit Agerpres.

Ea a afirmat, duminică seară, că potrivit numărătorii paralele s-a impus în cel puţin 17 dintre cele 19 secţii de votare din municipiu, în multe dintre ele cu peste 50% dintre opţiunile alegătorilor.

Încă de la început am simţit biroul din Primărie. (…) Am crezut din tot sufletul şi m-am încărcat din energia oamenilor„, a declarat Elena Lasconi.

Florin Birta felicitat de către Ilie Bolojan pentru câștigarea alegerilor. Potrivit unui sondaj exit-poll, Florin Birta ar fi câștigat cu 45% din voturi.

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan şi candidat PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Bihor, a afirmat că noul primar al municipiului reşedinţă de judeţ este Florin Birta, actualul viceprimar şi liderul organizaţiei PNL Oradea.

Este cert că domnul Florin Birta a câştigat alegerile, dată fiind situaţia din Oradea, şi aşteptăm votul la Consiliul Local şi Consiliul Judeţean în aşa fel încât să putem face alte declaraţii„, a declarat, pentru AGERPRES, Ilie Bolojan.

Alături de primarul Bolojan şi echipele lor de campanie, Florin Birta a transmis un mesaj pe facebook tututor alegătorilor orădeni.

Mulţumesc celor aproape 70.000 de orădeni care s-au prezentat la aceste alegeri. Procentul prezenţei la vot este de aproximativ 37%, sensibil mai mic decât acum 4 ani, când a fost 39%. Din punctul meu de vedere, este un procent bun de prezenţă la vot, având în vedere şi condiţiile de pandemie. Vreau să le mulţumesc tuturor. Consider că este o prezenţă bună pentru că m-am uitat şi la prezenţa din mediul urban pentru municipiile reşedinţă de judeţ din jurul Oradiei – Cluj, Timişoara, Alba, Sibiu – sunt prezenţe aproximativ egale cu cele din municipiul nostru. După anunţarea rezultatelor oficiale, vom face mai multe declaraţii„, a declarat Florin Birta.

Bogdan Pivariu a câștigat alegerile locale 2020 din Florești în fața lui Horia Șulea, considerat de mulți favorit.

Bogdan Pivariu a câștigat alegerile în comuna Florești, fiind desemnat învingător la aproape toate secțiile de votare, informează monitorulcj.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here