The Mirror: Vladimir Putin ar pregăti o lovitură nucleară tactică, ascuns într-un buncăr în care se află deja oficiali de rang înalt, familie și prieteni

Vladimir Putin se pregătește să lanseze o lovitură nucleară tactică dintr-un buncăr aflat la distanță mare de Moscova, susțin surse citate de The Mirror.

Putin, care împlinește 70 de ani vineri, și-ar fi avertizat cei mai apropiați membri ai familiei cu privire la posibilitatea unei evacuări rapide din capitala Rusiei, scrie The Mirror care citează ”General SVR” de pe Telegram.

Printre afirmații se spune că Putin ar fi primit sfaturi de la șamani în timp ce decide dacă va lansa rachetele nucleare.

Putin crede că buncărul este „protejat” de atacurile occidentale.

Înalți oficiali din aparatul său de securitate și guvern vor fi mutați în locația secretă, potrivit canalului de pe Telegram, ”General SVR”.

Potrivit jurnaliştilor de la The Mirror, amanta lui Putin, Alina Kabaeva, cu copiii ei şi cele două fiice mai mari, împreună cu copiii lor, au fost avertizate cu privire la posibilitatea unei evacuări urgente.

Președintele rus Vladimir Putin și-ar fi avertizat rudele apropiate că ar putea fi necesară evacuarea urgentă din Moscova.

Într-o postare recentă, s-a raportat că oficialii Kremlinului vor trebui să se mute într-o locație secretă, iar rudele președintelui rus vor fi, de asemenea, mutate în buncăr.

În afară de Viaceslav Volodin, șeful Dumei de Stat, alți deputați nu sunt supuși evacuării, mai susține sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here