Traian Berbeceanu, administrator public al municipiului Deva

Foto: INQUAM/George Călin

Noul administrator public al municipiului Deva este, de luni, Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei şi fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, primarul oraşului, Florin Oancea, transmite Agerpres.

Primarul a apreciat că experienţa lui Traian Berbeceanu va fi de folos administraţiei locale, noul manager public urmând să răspundă, între altele, de realizarea proiectelor de investiţii, Poliţia Locală, Direcţia de Asistenţă Socială şi Direcţia de Fonduri Europene.

„Avem proiecte pe care vom începe să le implementăm din primăvara acestui an, vom continua procedurile de licitaţie pentru lucrările contractate pe fonduri europene şi guvernamentale şi, după aprobarea bugetului pe 2021, în aprilie, investiţii finanţate din bugetul local. Suma depăşeşte 100 de milioane de euro. Sunt zeci de astfel de proiecte şi dorinţa mea este ca toate aceste proiecte, pentru care avem asigurată integral sursa de finanţare, să le ducem la bun sfârşit într-o perioadă cât mai scurtă”, a declarat primarul municipiului Deva.

El a menţionat că în acest an Primăria Deva va depune la ADR Vest alte câteva zeci de proiecte, în valoare de peste 100 de milioane de euro, pentru a fi finanţate pe noul exerciţiu financiar al Uniunii Europene.

La rândul său, noul manager public a arătat că pe lista sa de priorităţi vor sta măsurile de limitare a răspândirii noului coronavirus şi deschiderea unor noi centre de vaccinare în municipiul Deva, în paralel cu eficientizarea activităţii instituţiei.

„Vom fi bucuroşi să deschidem centre noi de vaccinare. În perioada imediat următoare voi cere colegilor din primărie să mă pună la curent cu proiectele aflate în derulare, cu stadiul acestora, şi mă voi implica activ şi cu multă determinare în realizarea lor. Toate atribuţiile pe care le voi avea repartizate de către domnul primar le voi trata cu seriozitate, voi face evaluarea acelor compartimente şi voi veni cu propuneri de eficientizare a activităţii”, a conchis Berbeceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here