Un inel pierdut în SUA a fost găsit după 47 de ani într-o pădure din Finlanda

Foto: captură WGME/Sky News

De un noroc incredibil a avut parte o femeie din SUA care a reușit să-și găsească inelul pierdut acum 47 de ani. Bijuteria îi fusese dăruită de soțul ei, decedat între timp, scrie Sky News.

În 1973, Debra McKenna, pe atunci adolescentă, a uitat un inel dăruit de viitorul ei soț într-un magazin din Brunswick Maine. După 47 de ani, acesta a fost găsit îngropat într-o pădure din Finlanda.

McKenna, acum în vârstă de 63 de ani, era elevă la Liceul Morse, atunci când a pierdut inelul în orășelul din Portland. Bijuteria, care avea inscripțiile liceului, era al soțului ei, Shawn. Cei doi au fost împreună în liceu și facultate, înainte să se căsătorească. Cei doi au fost căsătoriți timp de 40 de ani înainte ca Shawn să moară, în 2017, după o luptă de 6 ani cu cancerul.

Shawn i-a dăruit viitoarei lui soții inelul, înainte să plece la facultate, însă femeia l-a uitat în magazinul de haine. A uitat cu totul de bijuterie până când acesta a fost găsit în pădure din micul oraș Kaarina, din sud-vestul Finlandei.

Marko Saarinen a găsit inelul cu ajutorul unui detector de metal. Bărbatul a contactat asociația absolvenților a liceului din SUA. Pentru că pe inel era gravată  data absolvirii din 1973 și inițialele S.M., asociația nu a avut probleme să identifice proprietarul bijuteriei.

McKenna a mărturisit că a început să plângă atunci când a primit inelul prin poștă, săptămâna trecută. Femeia nu știe cum a ajuns inelul pierdut într-o pădure din Finlanda. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here