Un liceu din Timișoara se închide, după ce cinci cadre didactice s-au infectat cu coronavirus

Manualele scolare sunt pregatite pentru elevi, cu ocazia deschiderii noului an scolar, la Liceul de Arte "Dr. Pallo Imre" din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, luni, 13 septembrie 2010. Noul an scolar care a inceput, luni, va avea 36 de saptamani de cursuri, insumand 177 de zile lucratoare, cu patru mai multe decat in anii scolari precedenti, elevii urmand sa incheie cursurile in 17 iunie 2011. BALAZS ATTILA / MEDIAFAX FOTO

Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara își va desfășura de luni cursurile în scenariul roșu, cu lecții exclusiv online, după ce au apărut cinci cazuri de infectare cu Covid în rândul cadrelor didactice.

Decizia a fost luată duminică de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș, la propunerea Inspectoratului Școlar al Județului și având în vedere hotărârea Consiliului de Administrație al liceului.

Decizia a fost luată din cauza faptului că, la nivelul școlii, au apărut cinci cazuri de infectare ale cadrelor didactice cu virusul SARS COV2”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Timiș.

Cursurile Liceului Teologic Penticostal Logos din Timișoara se vor desfășura exclusiv online pentru o perioadă de 14 zile, începând de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here