Un medic de la la Spitalul Floreasca a depus o plângere că ar fi fost agresat de alt medic în sala de operaţie

Inquam Photos / Mircea Manole

Un medic de la Spitalul Floreasca a depus o plângere potrivit căreia ar fi fost agresat de alt medic în sala de operaţie, a declarat, luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Bogdan Opriţa.

Vineri, la ora 15,00, unul dintre medici a depus o plângere la conducerea spitalului cum că ar fi fost agresat în timpul operaţiei. (…) Sesizarea a fost făcută şi verbal. Domnul manager a dispus imediat constituirea unei comisii de anchetă administrativă pentru a verifica dacă aşa stau lucrurile. A fost sesizat şi medicul de medicina muncii şi medicul de sănătate şi securitate în muncă, Serviciul de Prevenire şi Control al Infecţiilor asociate practicii medicale. Au fost audiate primele persoane care ar fi fost implicate în acest eveniment. Au continuat audierile şi astăzi şi credem că în următoarele zile se vor finaliza nişte concluzii”, a spus Opriţa.

Potrivit unor surse medicale, şi alţi medici din secţia respectivă (Chirurgie generală) au depus o sesizare la mai multe instituţii ale statului, sesizare care se referă la acest eveniment, dar în care reclamă şi „alte lucruri”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here