Un român de 22 de ani a murit în Rusia, căzând în mod misterios de la etajul al nouălea al unei clădiri

Alex Dincof, în vârstă de 22 de ani, campion la e-sport CS:GO, se afla în Rostov Veliky și a căzut în mod misterios de la etajul al nouălea al unei clădiri. Mama tânărului a declarat: ”Mi l-au omorât!”, scrie cronacaqui.it.

Alex Dincof, 22 de ani, era originar din Tulcea, dar s-a mutat cu familia de mic copil la Torino.

Băiatul, binecunoscut în lumea e-sportului unde se impunea ca un adevărat campion, plecase la Rostov Velikij, la câțiva kilometri de malul lacului Nero, să-și vadă iubita, pe care a cunoscut-o în septembrie anul trecut în cadrul unei competiții Cs: Go la care participase.

Autoritățile ruse au calificat cazul drept „un accident”, fără a exclude sinuciderea.

Ambele ipoteze sunt însă respinse de familia victimei:„Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva”, le-a spus mama lui celor mai apropiați prieteni ai băiatului.

Și tot ei au fost cei care au contactat ambasada Italiei în Rusia pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu campionul lor.

„Din păcate – explică prietenii – comunicarea cu autoritățile din Rostov Velikij nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu”.

Nu există o veste certă nici măcar cu privire la repatrierea trupului tânărului campion, deși autoritățile diplomatice italiene au asigurat „o prezență și o inițiativă rapidă”.

Alex era un băiat vesel au spus prietenii lui. „În Cs: Go ajunsese la cote de excelență atât de mari, încât era considerat unul dintre cei mai buni sportivi europeni. Când a plecat în Rusia era strălucitor”.

Aceasta a fost a doua lui experiență la Rostov Veliky. Și ultima.

În septembrie, performanța sa sportivă stârnise atât de multă admirație, încât chiar președintele rus, Vladimir Putin, îi felicitase pe sportivii din competiție și pe câștigători, potrivit Cronacaqui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here