„United by music”, sloganul ediției din 2023 a concursului muzical Eurovision

Sursa: Twitter

Eurovision Song Contest de la Liverpool va avea sloganul „United by Music”, iar ilustraţia reprezintă inimi care bat împreună, anunţă BBC, potrivit News.ro.

BBC a spus că „arată originile concursului”, care a fost creat iniţial ca un experiment de radiodifuziune pentru a reuni Europa.

Evenimentul din acest an va avea loc în Marea Britanie, deoarece este prea periculos să fie organizat în Ucraina, care a câştigat în 2022.

Steagurile ambelor ţări au fost folosite ca inspiraţie pentru a crea logo-ul.

O ceremonie oficială de tragere la sorţi, găzduită de Rylan Clark şi AJ Odudu, va fi difuzată de la St George’s Hall din Liverpool, la ora 19.00 GMT, marţi, pe BBC Two.

Majoritatea ţărilor participante vor afla în ce semifinală vor concura. Elevii şcolilor locali, precum şi membrii comunităţii ucrainene care s-au stabilit la Liverpool de la începutul războiului, vor fi implicaţi în tragerea la sorţi.

Semifinalele vor avea loc pe 9 şi 11 mai, înainte de marea finală din 13 mai.

Marea Britanie, Franţa, Spania, Germania şi Italia se califică automat în finală datorită sumei plătite de radiodifuzori pentru a participa. Ucraina va merge, de asemenea, direct în finală după ce a fost câştigătoare în 2022.

TVR: Cei 12 finalişti ai Selecţiei Naţionale Eurovision 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here