Unul din giganții industriei auto își va stabili hub-ul de producție în România, relocând o parte din producția din Ungaria și Lituania

Unul dintre cele mai importante nume în domeniu auto, cu fabrici în Europa, Hong Kong, SUA și China și cu vânzări anuale de peste 40 milioane euro, își va stabili hub-ul de producție în România, relocând o parte din producția din Ungaria și Lituania spre România.

Grupul suedez Holmbergs Safety System a preluat compania Te-Rox Prod din Pașcani, adusă de Doina Cepalis, una dintre cele mai mari antreprenoare din România, în Topul producătorilor de centuri de siguranță, huse și scaune auto pentru copii din Europa, scrie profit.ro.  

Compania suedeză a preluat compania Te-Rox Prod din Paşcani, adusă de Doina Cepalis, una dintre cele mai mari antreprenoare din România, în Topul producătorilor de centuri de siguranţă, huse şi scaune auto pentru copii din Europa, tranzacţie anunţată în premieră de Profit.ro şi confirmată ulterior.  

Astfel, România devine, prin fabricile Te-Rox Prod de la Paşcani, Roman şi Ruginoasa, hub-ul central de producţie al grupului, de unde produsele vor ajunge pe pieţele din Europa, SUA şi Asia. Doina Cepalis, fondatoarea şi proprietara Te-Rox Prod, va avea în continuare un rol important în grup, urmând să fie administrator al afacerilor din România ale grupului şi să ocupe un loc în Consiliul de Administraţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here