Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, refuză să plătească datoriile către sătenii din zona Teleormanului care și-au dat pământurile în arendă unei companii controlată de familia Dragnea, scrie Liber în Teleorman. El a cerut în schimb ca 2 miliarde din veniturile firmei să fie livrate către echipa sa de fotbal.

Publicația citată scrie că oamenii din Lița și din localitățile din jur, care și-au arendat terenurile companiei Nutrelo Group SA (deținută de familia Dragnea), fosta Zooveg 2010 SA, nu au mai primit banii cuveniti de o lungă perioada de timp și nici produse, potrivit acordului încheiat, de mai bine de o jumătate de luna.

Motivul ar fi, potrivit unora dintre angajații Nutrelo Group SA, acela că fiul lui Dragnea ar avea nevoie de 2 miliarde de lei pentru echipa de fotbal pe care o patronează, echipa pentru care s-a și construit un stadion din bani publici la Turnu Măgurele.

Surse din companie susțin că joi a fost un mare scandal la Nutrelo Group, pe motiv că Valentin Dragnea refuză să plătească drepturile oamenilor.

“Fiul lui Dragnea vrea mâine 2 miliarde din banca pentru echipa de fotbal care joacă pe terenul de la Stadionul din Turnu, crezând de cuviință că este mult mai importantă cumpărarea de jucători decât drepturile unor oameni amărâți care așteaptă banii pentru a-și cumpără lemne pentru iarnă. Pe acest stadion unde ar avea dreptul să joace mai multe echipe și pe care a pus monopol familia Dragnea, după cum bine știți, este acum proprietatea lor privată”, au declarat sursele.

A fost scandal astăzi la Nutrelo pe această temă. Cam așa s-a exprimat (Valentin Dragnea): ‘Mâine vreau să am două miliarde pe masă, fără prea multă gălăgie. Nu-i am, va bag pe toți unde va este locul !’ Cineva a ripostat și a amintit de plățile pentru cetățenii care au pământul în arendă și de aici ceartă! Mâine sigur se vor scoate banii respectivi, dar nu pentru arendă! Dar oamenii sunt puși pe drumuri zi de zi!”, au mai specificat sursele pentru Liber în Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here