Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Președintele interimar al Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a declarat, luni, la „Marius Tucă Show”, că alegerile locale și parlamentare ar trebui amânate până în luna martie a anului viitor, potrivit Mediafax.

Unul dintre motivele pentru care Guvernul trebuie să fie demis ar fi, potrivit lui Dîncu, chiar organizarea alegerilor, în plină epidemie de coronavirus.

Moţiunea de cenzură este o cerere socială, un val de nemulţumire faţă de Guvern. Oamenii îşi doresc asta. (…) Activul de partid vrea sânge, o bătălie la centru pe care să o ducă şi ei. Guvernul trebuie eliminat ca sa nu influenţeze alegerile. Face cadouri în vreme de coronavirus. (…) Nu poţi argumenta căderea Guvernului, doar prin greşelile făcute. (…) Această moţiune trebuie argumentată şi prin dorinţa Guvernului de a face alegeri în vreme de coronavirus”, a spus Dîncu.

Președintele interimar al Consiliului Național al PSD spune că cel mai bun moment pentru alegeri ar fi luna martie 2021. „Populaţia este îngrijorată. Ne trebuie moarte pentru voturi? (…) Ar fi rational ca alegerile din 27 septembrie să se amâne. (…) Cea mai bună ocazie ar fi în martie, cu o pauză de o săptămână pentru alegerile locale şi parlamentare”, a declarat Vasile Dîncu.

2 COMENTARII

  1. Zau, fir-ati ai dracului de psdisti, sa mai stati acolo toti pana in martie 2021, capuse ordinare! Sa stiu ca-mi pun trei masti, una peste alta, si tot ma duc sa votez. Astazi mai citeam niste kkt mancat de rafila, care se detoneaza si el ca orice psdist imputit : ca daca nu se pot redeschide scolile pe 15 septembrie, cum sa ai curaj sa faci alegeri??? I-auzi, ce are scoala cu prefectura?? Ba chiar ar trebui sa se amane inceperea anului scolar pana pe 1 octombrie, odata cu inceperea facultatilor, special pentru alegerile locale din 27 septembrie.

    • Bravo!!! Subscriu in totalitate! Trebuie sa iesim la vou cat mai multi, altfel ne ducem dracului cu nenorocitii astia care vad ca apar si re-apar ca ciupercile! Nu destul a facut jocurile acest catelus pentru Nastase, acum crede ca oamenii uita si poate-poate se vede si el sef de partid?!
      Trebuie sa presam pentru votul prin corespondenta/electronic, altfel vad ca leprele isi itesc tot mai violent capetele hade!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here