Teo Trandafir și Carmen Brumă, două vedete de televiziune care făceau reclamă centrului de wellness unde procurorii spun că Gelu Oltean și concubina sa Vanessa Youness consumau droguri de mare risc

Fostul şef al DIPI (Direcţia de informaţii şi protecţie internă a Ministerului Afacerilor Interne) Gelu Oltean a fost arestat preventiv într-un dosar de trafic de droguri, alături de concubina sa, Vanessa Youness şi de un cetăţean britanic, Thomas Lishmann. Centrul “de wellness”, condus de Vanessa Youness, iubita lui Oltean, unde procurorii spun că se consumau droguri, era intens promovat și de o serie de vedete de televiziune.

Centrul de wellness Youness Clinic, unde procurorii spun că fostul șef DIPI Gelu Oltean și concubina sa, Vanessa Youness, ofereau cliențor droguri de mare risc


Potrivit procurorilor, Gelu Oltean ar fi organizat alături de Vanessa Youness, într-o casă din judeţul Dâmboviţa, reuniuni de consum de droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen şi considerat de mare risc. Fiecare persoană care participa plătea în jur de 500 de euro. La aceste reuniuni ar fi participat uneori şi zeci de persoane. Surse judiciare susțin că ancheta are, de fapt, în centru activitatea clinicii deţinute de Vanessa Youness, unde consumul drogului Ayahuasca era mascat sub forma unor şedinţe de şamanism, cu cetăţeanul englez pe post de „şaman”.

DMT este o substanţă psihoactivă endogenă care produce puternice halucinaţii vizuale. Amestecul shamanic Ayahuasca, folosit în anumite triburi amerindiene din Amazon şi nu numai, are ca substanţă de bază DMT-ul.

”Casa din Dâmbovița” din referatul procurorilor, de fapt centrul “de wellness” Youness Clinic, este situată în satul Stănești.

Sursa foto: facebook

De pe pagina oficială a centrului, la rubrica ”Testimoniale” aflăm numele sonore care au făcut reclamă ”clinicii”, în ultimii ani. La loc de cinste se află Teo Trandafir de la Kanal D, urmată de Diana Matei, la Prima TV. Printre vedetele care s-au perindat pe la clinică, și au făcut cunoscut acest lucru, s-a numărat și soția lui Mircea Badea, Carmen Brumă și Adina Halaș.

Sursa foto: Facebook

Adina Halaș și Carmen Brumă (…) au fost la YOUness Clinic pentru o cură de #detox cu #miere și o consultație la Dr.Ștefan Stângaciu”, scrie pe pagina de Facebook a clinicii conduse de Vanessa Youness.

Într-un interviu dat pentru Evenimentul Zilei, la începutul acestui an, Gelu Oltean susținea despre ”Ayahuasca” că ”este un tratament de purificare a sufletului, a minții și a corpului, care schimbă pe oricine, nu doar pe mine. Dar, într-adevăr, nu oricine are curajul să treacă prin asta”

Marea necunoscută este cum a putut funcționa atâta timp acest centru “de relaxare și detoxifiere”, de la marginea unei comune foarte sărace din Dâmbovița, care oferea Ayahuasca la vedere, promovat pe vedete de televiziune, susținut direct, fără rețineri, de un fost șef de serviciu de informații, cât timp principalul punct de atracție era nu mierea ci un “drog de mare risc”! De ce li s-a permis să funcționeze și de ce a durat atâta timp să fie demarată o anchetă??

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here