Verificări în mai multe judeţe, după ce la ISU Dolj toate cele 101 cadre angajate sunt rude între ele. Vela: „S-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara”

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, luni, că se vor face verificări în mai multe judeţe, după ce la ISU Dolj presa a relatat că cele 101 cadre angajate sunt rude între ele. „S-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara”, a spus Vela, transmite News.ro.

Ministrul de Interne a precizat că, luni, Corpul de Control a plecat la Dolj pentru verificări la ISU unde presa a relatat că cele 101 cadre ale instituţiei sunt toate rude între ele.

„Evident că această verificare se va extinde şi la nivelul altor judeţe, pentru că s-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara”, a spus Marcel Vela.

Întrebat ce poate face dacă se dovedeşte că persoanele respective au luat concursul de angajare, Vela a spus: „O să vedeţi”.

Potrivit Libertatea, în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie între ele.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here