Victor Ciutacu, realizator la România TV, susține că intervenția jandarmilor impotriva protestatarilor anticorupție din 10 august 2018 a fost o acțiune similară cu interventia polițiștilor împotriva romilor scandalagii din Rahova. 

Mie mi se pare că ne ducem la dubla măsură. În urma uriașului scandal și a ceea ce s-a întâmplat la 10 august, o grămadă de jandarmi au fost anchetați și băgați în dosare penale pe motiv că i-au rupt cu bătaia. Acum văd că toată țara aplaudă în cor că i-a rupt cu bătaia pe ăia în Rahova. Care este diferența între Rahova și Piața Victoriei?

Odată îi înjuram și odată îi aplaudăm, în funcție de etnie și de asezarea geografică?”, a declarat Ciutacu la România TV.

Vezi video de la minutul 41.30:

770 de persoane au depus plângeri în dosarul privind violențele care au avut loc în Piața Victoriei, în 10 august 2018. Peste 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după protest, la care au participat zeci de mii de oameni.

Manifestanții au cerut atunci demisia Guvernului PSD, ale cărui acțiuni au pus în pericol statul de drept.

1 COMENTARIU

  1. Apoi, daca asta-i dreptul la libera exprimare, sa debitezi pe gura tot felul de tampenii in chip de adevar si care n-au nici o legatura cu realitatea faptelor, inseamna ca lupta asta veche in slujba sustinerii adevarului si numai a adevarului se dovedeste a fi insuficienta si pana in momentul de fata, exista ceainutila. Pai bine bai ciutacule, esti de-a dreptul fara ratiune, cum sa faci asemenea comparatii disproportionate !!!! Eu sunt sigur ca realizezi foarte bine, dar exista ceva sau cineva in spatele tau care te manevreaza intr-un mod oribil, dezinformator, manipulator s.a. asemenea. Rusineeee !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here