Victor Ponta: Lucrez în afara ţării, am venituri mai mari faţă de perioada când eram parlamentar

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

După ce în urma alegerilor locale, când partidul său nu a atins pragul electoral și a ratat intrarea în Parlament, preşedintele ProRomânia, Victor Ponta, anunța că va sta departe de politică pentru o vreme, luni seară, la TVR, a declarat că a decis să lucreze în străinătate.

Ponta nu a spus cu ce se ocupă, dar a ținut să precizeze că are venituri mai mari decât atunci când era parlamentar.

Nu m-am născut politician, nu intenţionez să mor politician. Lucrez în afara ţării. Muncesc în viaţa privată şi îmi e bine. Am venituri ceva mai mari faţă de perioada în care eram parlamentar. (…) Sunt mulţi oameni care mi-au spus, de-a lungul timpului: Hai să lucrezi cu noi! Nu am voie, sunt parlamentar, sunt în incompatibilitate. Acum mi-au zis că am voie”, a declarat Victor Ponta, luni seară, la TVR. 

Pro România nu a atins pragul electoral de 5%, la alegerile locale din 6 decembrie 2020, așa că nu a intrat în Parlament.   

La scurt timp după acest eșec, Victor Ponta a anunţat că se va dedica familiei şi proiectelor sale.  

Mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevăraţi, noi proiecte şi noi provocări ! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalţi! NEVER GIVE UP!”, a transmis atunci Victor Ponta pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Jigodia,ori lucreaza la vreunul caruia ia dat pe moca vreun obiectiv din patrimoniul statului de pe vremea cand detinea si painea si cutitul,ori urmeaza a-i oferi vreo afacere dubioasa tot din patrimoniul statului roman,pentru ca ,cu un CV de rahat ca al lui(plagiator si hot)nu stiu ce firma serioasa l-a angajat in strainatate.

  2. Probabil s-a dus sa lucreze cu prietenul sau ,puscariabilul fugar ghita,ca doar au distrus tara impreuna cat era ghita in parlament si,pinocchio prim ministru!Prietenul lui ponta de prin prejurul Romaniei e presedintele Serbiei,cel care il ocroteste pe ghita ,contravaloarea fiind secrete de stat!!Mai e un prieten al lui pinocchio, presedintele turc erdogan,devenit dictator….numai lume „buna”,sa tot lucrezi pentru ei,nu,coane pinocchio?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here