VIDEO | Altercație filmată, între deputatul Daniel Suciu și primarul Traian Ogâgău, cerecetat de poliție pentru că și-a umilit fata

Deputatul Daniel Suciu a depus o plângere penală împotriva primarului orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău (foto), după o altercație avută cu acesta într-un local din stațiune, scrie bistriteanul.ro.

Parlamentarul a făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale localului unde s-a petrecut tot.

Aseară, deputatul Daniel Suciu a avut o altercație cu primarul Traian Ogâgău, chiar într-un local din orașul-stațiune. În urma acesteia, parlamentarul a depus o plângere la poliție, despre care Bistrițeanul.ro a scris AICI.

Deputatul a făcut publice imaginile cu scandalul, susprinse de camerele de supraveghere ale localului în cauză. Acestea îl surprind pe Traian Ogâgău cum se apropie de acesta, îi spune ceva, după care trântește violent un scaun de la masă și pleacă. Scaunul mai apoi zgâlțâie masa, iar paharele de pe ea se varsă și se sparg.

„Nu permit nimănui să mă amenințe și să mă înjure ca la ușa cortului doar pentru că nu-și poate controla nervii. Mai ales într-un local public și de față cu doamne. Dar lipsa controlului deja e o obișnuință și nici nu e treaba mea să îl domolesc, că mă gândesc că are și altele mai grave la activ. Că așa se întâmplă când își bagă necuratul coada, după incidentul de ieri după masă, azi pe la 11 ne-am întâlnit iar întâmplător, cu același repertoriu de cuvinte frumoase, doar că decibeli mai puțini. Mă gândesc că domnul secretar general PNL Robert Sighiartău și domnul profesor universitar Dorin Dobra, comesenii de azi, printre alții, l-au chemat să îi povestească despre preceptele biblice și că nu e frumos să facă circ în public. Ca-ntre prieteni, că doar nu mai sunt colegi de partid, cel puțin de ochii lumii. PS- am depus plângere penală, mă aștept ca instituțiile statului să își facă datoria”, a precizat deputatul Daniel Suciu.

*Ogăgău, primarul din Sângeorz Băi care și-a filmat fetița în timp ce o umilea

Poliția s-a sesizat în cazul primarului din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, după ce în spațiul public a apărut, în luna septembrie a anului trecut, o înregistrare video în care acesta își umilea fiica de 14 ani. Edilul se apără spunând că nimeni nu are dreptul să-i spună cum să-și educe copiii.

În imaginile blurate se vede cum primarul din Sângeorz Băi și-a pedepsit fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului și să repete că nu mai este obraznică. Înregistrarea a fost publicată de Gazeta de Bistrița.

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, o obligă Traian Ogâgău pe fata lui să repete după el. 

În urma difuzării înregistrării, poliția s-a autosesizat.

„Conducerea I.P.J. Bistrița Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public”, a declarat pentru Gazeta de Bistrița purtătorul de cuvânt al instituției, Crina Sîrb.

Primarul Traian Ogâgău a postat un comunicat video pe pagina lui de Facebook, în care acuză că apariția filmării e legată de campania electorală.

„COMUNICAT OFICIAL referitor la prejudiciul de imagine adus fetiței mele Traiana de către PSD în plină campanie electorală!

Viața personală este viață personală și nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii!

Defapt ce să ne mai mire, ați dat foc la biserici ca să câștigați alegeri!!”, a scris Traian Ogâgău. 

El se apără spunând că nimeni nu-i poate spune cum să-și crească copiii.

„Cine cruță nuiaua își urăște fiul, dar cine-l iubește, are grijă să-l disciplineze, spune un proverb din biblie. De două săptămâni, dragii mei sîngeorzeni, circulă prin orașul nostru un video personal, făcut iarna trecută în concediu, singur cu copiii, la schi, în care fetița mea Traiana, ieșită din duș și dezbrăcată în camera de hotel, era certată de mine, de tatăl ei, nu de altcineva, pentru că a fost neascultătoare în acea perioadă. (…)

În viața persoanlă a fiecăruia nu se poate băga nimeni, și nu e normal să o folosiți în campanie electorală. Eu nu spun nimănui cum să-și educe copiii, sau să-și crească copiii, însă nici nu cunosc vreun părinte care să nu-și fi certat vreodata copiii. Când îmi aduc aminte de biata mama, cum mă punea la colț pe coji de nucă sau pe boabe de porumb, pentru că eram neastâmpărat, sau când rupea jorda din gard de-o luam la fugă cât vedeam cu ochii… fiecare dintre noi are astfel de amintiri din copilărie”, a spus Traian Ogâgău în înregistrarea postată ca răspuns la acuzațiile care i se aduc, potrivit Știri de Bistrița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here