VIDEO | Cerc de suspecţi în ancheta privind explozia maşinii omului de afaceri arădean

Poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi în cazul decesului omului de afaceri arădean Ioan Crişan, după ce maşina i-a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. De asemenea, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, la faţa locului ar fi fost găsite urme de explozibil, transmite News.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Arad, Livia Pescar, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că cercetările la faţa locului exploziei maşinii omului de afaceri Ioan Crişan continuă, iar poliţiştii au un cerc de suspecţi.

”Ancheta a fost preluată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, iar cercetarea la faţa locului continuă. Există un cerc de suspecţi, urmează să înceapă audierile”, a declarat Livia Pescar pentru News.ro.

Potrivit sursei citate, echipa de specialişti de la Bucureşti a sosit la Arad şi participă la cercetarea la faţa locului, împreună cu reprezentanţii SRI.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, la locul exploziei maşinii omului de afaceri arădean ar fi fost găsite urme de explozibil.

Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 7.00, autoturismul Mercedes al omului de afaceri Ioan Crişan a explodat în momentul în care acesta ieşea din parcarea unui supermarket din cartierul Vlaicu din Arad. Deflagratia a distrus şi câteva ferestre ale apartamentelor dintr-un bloc aflat în apropiere. De asemenea, mai multe maşini parcate au fost avariate.

Anchetatorii au anunţat imediat că nu exclud varianta unui dispozitiv exploziv montat pe autoturismul omului de afaceri.

„Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe.

Ioan Crişan era, potrivit presei locale, un prosper om de afaceri din Arad, care avea 66 de ani şi deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est.

OMS: Pandemia nu se va încheia decât atunci când 70% din populaţia mondială va fi vaccinată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here