Miercuri seara, în jurul orei 19.30, o femeie aflată la volanul unui autoturism a lovit intenționat cu mașina un polițist pe motocicletă care o urmărea, pe Calea Eroilor din Buzău, după ce a refuzat să oprească la semnalele acestuia. La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia a fost identificată într-o benzinărie și reținută. Judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele femeii. Anda Vlădescu are 32 de ani, de profesie psiholog, lucrează la RA-APPS București.

Anda Vlădescu a lucrat la spitalele Săpoca, Sfântul Sava, din Buzău, și la Fundeni, după care s-a angajat la RA-APPS. În adolescență, a cochetat cu modelling-ul, fiind prezentatoare în câteva concursuri locale de miss. Rudele susțin că în ultima vreme era foarte schimbată, anxioasă, însă nu le-a spus niciodată dacă avea probleme, scrie stiridebuzau.ro.

Are domiciliul în Voluntari, Ilfov. Mama este plecată cu fratele Andei în străinătate, iar când revine în Buzău locuiește la bunica ei, din Berca.

Femeia care a provocat accidentul din Buzău în care o motocicletă a Poliţiei a ars complet, iar un poliţist a fost rănit a fost arestată preventiv de magistraţii Judecătoriei Buzău, pentru tentativă de omor prin ultraj şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. Decizia nu este definitivă.

Miercuri seara, în jurul orei 19.30, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Unirii din municipiu, pe sensul de mers Buzău spre Ploiesti, o femeie de 32 de ani din Berca ar fi schimbat direcția de deplasare cu intenția de a acroșă un motociclist de 29 de ani, care conducea o autospecială de Politie și care se deplasa în același sens. În urma impactului, motocicleta a ricoșat într-un alt autoturism și a luat foc.

Din primele cercetări a reiesit că polițistul, aflat în serviciu, efectuase anterior semnal de oprire către șoferiță, semnal pe care aceasta nu l-a respectat. Mai mult, șoferița l-a acroșat cu autoturismul și, după producerea accidentului, a părăsit locul faptei, continuându-și deplasarea pe direcția Buzău-Ploiesti, fiind oprită după câțiva kilometri de alte echipaje plecate în urmărirea sa.

Polițistul de 29 de ani de ani, venit la Buzău prin transfer de la Brigada Rutieră a Capitalei, fost coleg cu Bogdan Gigină, ar fi observat defecțiuni la autoturismul Fiat condus de femeie pe străzile orașului și ar fi venit după ea cu intenția de a o opri. La ieșirea din oraș, pe Calea Eroilor, femeia ar fi schimbat brusc direcția de mers, a acroșat motocicleta de poliție pe care a proiectat-o într-un taxi ce se deplasa pe sens opus. În urma impactului, motocicleta a luat foc iar polițistul a fost aruncat pe asfalt câțiva metri.

Potrivit reprezentanților IPJ, șoferiță de 32 de ani a fost inițial reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativa de omor sub forma ultrajului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea politiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here