VIDEO | Diana Șoșoacă, elogiată de Vîntu: „Doamna Șoșoacă face ce ar trebui și tu să faci”

Sorin Ovidiu Vîntu o promovează pe Facebook pe senatoarea Diana Șoșoacă, care duce mai departe în politică școala „agitprop” a lui Corneliu Vadim Tudor.

„Doamna Șoșoacă face ce ar trebui și tu să faci: luptă pentru lucrurile în care crede!”, scrie Vîntu în comentariul care însoțește o postare video pe pagina sa de Facebook.

„Cu toate că nu-mi stă în obicei să vorbesc despre personaje din viața publică – exceptând președinte, prim-ministru -, astăzi am să vorbesc despre un personaj care populează viața publică în ultimele luni. Doamna Șoșoacă. Mulți o înjură. Mulți o contestă. Mulți o disprețuiesc. Unii spun că tot ceea ce face, face de paradă, pentru a suge capital politic de la proști. Ceea ce face doamna Șoșoacă este un lucru pe care ar trebui să îl faceți fiecare dintre voi. Femeia asta luptă, acționează pentru lucrurile în care crede”, o elogiază omul de afaceri.

Mesajul integral al lui Sorin Ovidiu Vîntu, în clipul de mai jos:

1 COMENTARIU

  1. Nu ma dumiresc, totusi, de ce tot il promovati pe omul asta??? Dupa mine ar trebui ca site-uri serioase, asa cum va consider, sa se fereasca sa invenineze si mai mult mediul social cu fapturi de acest soi. Lasati-l Dzeului sa-si traiasca ultimele zile si nu-i mai dati iluzia ca ar reprezenta ceva serios pentru acet popor caruia i se adreseaza din inaltimea gandirii sale…Trist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here