VIDEO | Doi adolescenți din Vrancea, filmați dansând pe o mașină de poliție în ritm de manele

Doi adolescenţi s-au urcat pe o autospecială a poliţiei pentru a dansa pe ea. Şi fiindcă o asemenea ispravă nu are nicio „valoare” dacă lumea nu te „admiră” pentru ceea ce faci, cei doi au filmat momentul şi au postat apoi imaginile video pe Tik-Tok.

Filmarea le-a adus însă altceva decât visau, mai exact un dosar.

Poliţiştii din Vrancea au declanşat o anchetă, relatează Ziare.com.

Conform IPJ Vrancea, cei doi adolescenţi de 15 şi respectiv 16 ani, care se urcaseră pe o autospecială de poliţie şi au postat apoi pe Tik Tok filmuleţul în care se distrau şi bravau, au fost identificaţi luni noapte.

„Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală au identificat doi minori, de 15, respectiv 16 ani, care se urcaseră pe o autospecială de poliţie. Gestul lor a fost filmat şi postat pe o reţea de socializare. Deşi poliţiştii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate şi postate, cei doi au fost identificaţi”, a transmis marţi IPJ Vrancea.

Cei doi adolescenţi teribilişti au fost duşi la sediul Poliţiei iar fapta lor va face obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here