VIDEO | Explozii puternice la Odesa, după atacuri cu rachete

Mai mulţi jurnalişti au semnalat o serie de explozii în oraşul Odesa, duminică dimineaţă, şi au precizat că depozite de combustibil sunt în flăcări, relatează The Guardian, preluat de News.ro.

“Trezit la Odesa de o serie de exprozii puternice, care par să vină din locuri diferite din oraş. Se aud din nou avertismentele de raid aerian, prima dată declanşate la 04.30. Fum negru pe cer deasupra Odesei, după ce s-au auzit explozii puternice în această dimineaţă, aproximativ la ora 06.00”, a notat Richard Gainsford, corespondent ITV.

El a postat apoi şi imagini cu terminale de depozitare a combustibilului în flăcări, precizând că au avut loc atacuri cu rachete. ”Am numărat cel puţin cinci puncte de impact separate”, a adăugat jurnalistul.

A scris despre explozii şi Isabelle Khushudian, corespondent Washington Post. “Explozii puternice la Odesa. Geamurile camerei mele de hotel s-au zguduit. Nu este clar ce s-a întâmplat”, a fost postarea sa iniţială, urmată, după o oră, de precizări: “Se pare că cel puţin un depozit de combustibil din/de lângă port a fost lovit. Flăcările sunt încă vizibile la baza coloanelor de fum”.

Şi Reuters a notat că au avut loc câteva explozii la Odesa, iar în social media au apărut şi alte imagini.

George Friedman descrie „ordinea mondială în formare”. Care e rolul Turciei, ce ar fi neutralitatea Ucrainei, paralela cu Iranul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here