VIDEO | O fată care a sărit pe șine la stația de metrou Dristor a fost salvată în ultima clipă

Miercuri după-amaiză, în stația de metrou Dristor, o fată care a sărit pe șine a fost salvată în ultima fracțiune de secundă de doi călători.

Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă .Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată.

De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran”, transmite Metrorex.

În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, a declarat directorul general ing. Gabriel Mocanu.

Fata a fost transportată la spital.
Prin apel 112 a fost sesizat faptul că o tânără a sărit pe calea de rulare a metroului, dar a fost scoasă de doi cetățeni aflați în stație.

Tânăra, care este minoră, a fost transportată la spital pentru evaluare și îngrijiri medicale de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here