VIDEO | Pilot rănit, scos din avionul prăbușit cu câteva secunde înainte ca aparatul să fie izbit de tren

Sursa: captură video

Un pilot al unui avion de agrement a aterizat de urgenţă pe o trecere la nivel cu calea ferată, iar apoi a fost scos, rănit, din carlingă de către poliţişti, cu doar câteva secunde înainte ca avionul să fie spulberat de un tren, o scenă ca dintr-un film de acţiune, surprinsă în weekend, în apropiere de Hollywood, de camere de corp ale poliţiştilor, relatează AFP, preluată de News.ro.

Potrivit Poliţiei din Los Angeles, care a difuzat pe Twitter o înregistrare video a salvării filmată de camera purtată de către unul dintre agenţi, avionul cu un singur motor şi-a pierdut propulsia la decolare de pe un aerodrom vecin.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani care pilota avionul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în oraş şi a rămas suspendat pe şine de cale ferată.

Înregistrarea poliţiei surprinde agenţi care sar să-l scoată din cockpit pe pilot, cu faţa plină de sânge şi evident aflat în stare de şoc.

Poliţiştii abia au avut timp să-l tragă de o parte, înainte ca, cinci secunde după aceea, un tren să percuteze, în plină viteză avionul, pe care l-a făcut ţăndări.

”Cred că tipul ăsta trebuie să cumpere un biilet la loto, pentru că şi-a înşelat moartea de două ori în zece minute”, a declarat la NBC News Robert Sherock, unul dintre poliţiştii care l-au slavat pe pilot.

Pilotul a fost condus la un spital, iar starea sa era stabilă.

El se afla singur în avion, iar în accident nu a fost rănită nicio altă persoană, au anunţat salvatorii.

Cutremurul din nord-vestul Chinei a pus la pământ o porțiune din Marele Zid Chinezesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here