VIDEO | Premierul Ciucă: Vineri este ziua în care, conform calendarului, îmi voi depune mandatul

Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă a confirmat miercuri, în Argeş, că îşi depune mandatul pe 26 mai, vineri. Şeful Executivului spune că după ziua de vineri va lua o decizie dacă rămâne în Guvern, transmite News.ro.

Întrebat dacă îşi dă demisia vineri, premierul a spus: Dacă am spus că îmi depun mandatul.

”Aşa cum am menţionat de fiecare dată, vineri este ziua în care, conform calendarului, îmi voi depune mandatul”, a spus premierul, la Vila Florica.

Despre rămânerea în Executiv, premierul a declarat: ”Se consumă ziua de vineri şi voi lua o decizie. Până luni voi lua o decizie”.

”Există în momentul de faţă discuţii, negocieri, astfel încât fie există varianta protocolului fie negocieri şi reasumare de ministere la nivelul fiecărui partid. Ştiţi foarte bine cum se fac astfel de negocieri, modul în care se asumă fiecare minister are o anumită procedură, după care se negociază pe fiecare minister în parte.Este normal să existe o ierarhizare în funcţie de ponderea fiecărui partid în Parlament şi în coaliţie”, a mai spus el.

VIDEO | Lucian Bode: Guvernul liberal îşi asumă cele mai dificile sarcini, nu fuge şi nu se ascunde. Nu ne victimizăm şi nu vom ceda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here