VIDEO | Prezentatoare la televiziunea rusă de stat despre scufundarea navei Moskva: Al treilea război mondial a început

O prezentatoare a televiziunii de stat ruse a anunțat motivul pentru care „operațiunea specială” a președintelui Vladimir Putin în Ucraina durează atât de mult: țara a intrat în al treilea război mondial împotriva NATO.

Televiziunea de stat rusă a transmis că al treilea război mondial a început deja, după scufundarea crucișătorului Moskva.

Oficialii au refuzat să recunoască afirmațiile Ucrainei că a lovit nava cu rachete de croazieră, o operațiune care ar fi unul dintre cele mai mari succese militare ale Kievului de la începutul invaziei.

Dar, în ciuda insistenței cu care Rusia susține că Moskva s-a scufundat din cauza incendiului, capitala ucraineană a fost lovită de rachete peste noapte, un semn că Vladimir Putin vrea să se răzbune pentru doborarea prețioasei nave, scrie metro.co.uk.

Pe postul Rosia-1, prezentatoarea Olga Skabeyeva, unul dintre cei mai importanți propagandisti ai lui Vladimir Putin, le-a transmis telespectatorilor că sprijinul occidental pentru Ucraina echivalează cu un conflict direct cu Rusia: „Escaladarea care s-a produs poate fi numită Al Treilea Război Mondial. Fără niciun fel de dubiu”.

„Noi luptăm acum cu siguranță împotriva infrastructurii NATO, dacă nu chiar împotriva NATO”, a adăugat prezentatoarea de la televiziunea de stat Rosia-1.

La un alt post de stat rus, prezentatoarea Olesya Loseva a spus că Occidentul consideră că „Rusia este o țară care nu merită să fie pe harta lumii și că toți rușii ar trebui să fie eliminați de pe fața pâmântului”, potrivit Daily Mail.

Afirmațiile au fost făcute la posturile ruse de știri după scufundarea crucișătorului ‘Moskva’, cea mai importantă navă de luptă a Rusiei în Marea Neagră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here