VIDEO | Șoferii iadului în Ucraina. Cum se face slalom printre minele antitanc

Ucrainenii se luptă curajos cu agresorul rus de peste o lună. Viața locuitorilor de acolo a fost dată peste cap. Realitatea s-a transformat într-un iad. Acest lucru este dovedit de înregistrarea care a ajuns în rețea. Filmul provine din zona Borodzianka, o regiune la nord-vest de Kiev, scrie Fakt.pl.

Unele dintre trupele ruse care operează până acum în regiunile Kiev și Cernihiv sunt mutate spre Harkov și Donețk, a declarat secretarul Consiliului de Securitate Națională și Apărare al Ucrainei (RBNiOU), Oleksiy Danilov.

„Inamicul își întărește acum grupurile de acolo pentru a încerca să crească presiunea asupra oamenilor noștri care apără Ucraina în regiunile Harkov, Donețk și Lugansk”, a spus Danilov.

Ucraineanul a făcut apel să nu se tragă concluzii pripite din declarațiile Rusiei despre reducerea intensității ostilităților în direcțiile Kiev și Cernihiv. În plus, nu trebuie presupus că inamicul se va retrage în cele din urmă – a remarcat secretarul RBNiOU.

Borodzianka. Ucrainenii se joacă cu viața pe autostradă

O înregistrare înregistrată în vecinătatea Borodzianka a fost trimisă în rețea. Regiunea este un important nod de comunicații pentru întreaga regiune Kiev. Prin ea trece una dintre autostrăzile care leagă capitala de vestul țării.

Și tocmai pe autostradă a fost înregistrat un videoclip înfiorător, în care vedem șoferi ucraineni evitând minele antitanc situate pe șosea. O greșeală minimă ar putea duce la o tragedie.

*Două persoane au murit după ce au lovit minele

Între timp, săptămâna aceasta a avut loc o tragedie, din cauza lovirii unei mine, în regiunea Harkov. Explozia a ucis două persoane și a rănit alte cinci. Familiile au călătorit cu mașini care circulau într-o coloană. Printre răniți se numără și un bebeluș de șase luni.

Mașini conduse de familii au lovit marți mine sau bombe neexplodate, a declarat Serhiy Bolvinov, reprezentant al poliției regionale.

Poliția a făcut apel la locuitori să nu se deplaseze pe drumuri închise sau pe rute pe care tocmai se terminaseră operațiunile de luptă. Este necesar ca oamenii să aștepte până când minele sunt îndepărtate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here