VIDEO | Ultima apariție a Dariei Dughina la televiziunea rusă de stat: Oamenii din Vest trăiesc într-un vis

Daria Dughina, fiica politologului și ideologului lui Vladimir Putin, Alexandr Dughin, a avut joi ultima apariție la televiziunea rusă de stat, cu un discurs anti-Occident din seria propagandistică obișnuită. Daria Dughina avea propriul parcurs politic, în linia ideilor virulente ale tatălui ei. 

„Oamenii din Vest trăiesc într-un vis. Într-un vis dat de hegemonia globală”, a susținut Daria Dughina.

Potrivit ei, ca să poată fi controlați și societatea să nu se fragmenteze, occidentalii au nevoie să fie alimentați cu ideea acestui război, scrie hotnews.

„Și dacă, Doamne ferește, încep să își dea seama cum stau lucrurile și să realizeze care sunt taberele ce se confruntă, atunci va deveni foarte periculos și au nevoie să fie din nou opriți”, a subliniat Dughina.

Moderatoarea talk-show-ului a intervenit și l-a invocat pe Orwell. E ca și când „războiul este pace”, a subliniat ea.

„Da, exact”, a aprobat Dughina, care a continuat cu un exemplu de la Fox News.

„Recent, Fox News a făcut un sondaj pe străzile din America, în marile orașe americane, mai mult în zonele de coastă, unde democrații sunt mai populari. Și oamenii nu au putut arăta pe hartă unde se află Ucraina și Rusia. Arătau spre Australia. Dar erau 100% siguri că trebuie purtat un conflict activ împotriva Rusiei. Poate chiar să se implice în conflict”, a declarat Daria Dughina.

„E politica zombie, o societate zombie, un simulacru de societate și triumful acestui spectacol”, a subliniat Daria Dughina.

Mașina în care se afla Daria Dughina a explodat în mers, sâmbătă seara, la Moscova, în timp ce se întorcea de la un festival. Apropiații Kremlinului numesc tragedia un atentat cu mașină-capcană care îl viza, de fapt, pe tatăl ei. De altfel, presa scrie că Alexandr Dughin ar fi trebuit să urce și el în aceeași mașină, dar că s-ar fi răzgândit în ultimul moment, urcând în alt automobil.

Departamentul de Investigații de la Moscova a pornit un dosar penal pentru crimă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here