VIDEO | Un autocar cu 52 de români s-a răsturnat pe o autostradă la Padova. Mai multe persoane au fost transportate la spital

breaking news

Un autocar în care se aflau 52 de români, adulţi şi copii, s-a răsturnat, luni, pe autostrada A13 din Padova (Italia). Nu s-au înregistrat victime, dar mai multe persoane au fost transportate la spital, informează News.ro.

Autocarul plecase din Roma spre România. 22 de persoane au fost transportate la spital, dintre care una este în stare gravă.

Ca urmare a accidentului, traficul pe autostrada  A13 Bologna-Padova a fost blocat mai multe ore.

La faţa locului au sosit ambulanţe de la Padova şi Veneţia.

Comandantul poliţiei rutiere, Gianfranco Marturano, a declarat că urmează să fie clarificate cauzele accidentului, conform ilgazzettino.it.

 

El a precizat că autocarul spre îndrepta spre Veneţia, iar pe rampa de accelerare pentru a reveni pe autostradă, şoferul a pierdut controlul autovehicului. Şoferul a fost testat penru consumul de alcool, iar testul a fost negativ. „Pe acea porţiune de drum viteza permisă este de 40 km/h aşa că mergem să verificăm viteza pe care o avea şi motivul pentru care a ratat complet manevra. Vom verifica, de asemenea, timpii de conducere şi de odihnă. Chiar ar fi putut fi mult mai rău.”, a spus Marturano.

viewscnt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here